Het abonnement van de Holle Bolle Boom

Boompas abonnement!

Voorlopig alleen lopende Boompas abonnementen!

  • Een vast voordelig jaarbedrag
  • Bijna onbeperkt spelen en spetteren tijdens openingstijden
  • Verzekerd van genietende kinderen

Wanneer u een Boompas koopt heeft u zeer voordelig toegang tot de belevenissen van de Holle Bolle Boom. Het abonnement is persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar.

Tarieven nieuwe opzet!

Het coronavirus heeft ons dagelijks leven veranderd en ons doen besluiten de Boompas abonnementen aan te passen. Vanaf 24 augustus 2020 is het Boompas abonnement alleen geldig op de blauwe en oranje dagen zoals aangegeven in onderstaande kalender. 

Abonnement afsluiten? 

Door de corona maatregelen dienen we ons te houden aan een maximum aantal volwassenen in de Holle Bolle Boom. Dit is per belevenis verschillend. Hierdoor kunnen voorlopig nog geen nieuwe Boompas abonnementen worden afgesloten. Wij werken niet met een wachtlijst. Zodra er weer meer mogelijkheden zijn, publiceren wij dit op deze website. 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen 0226 - 390620 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Heeft u vragen over uw Boompas abonnement of wilt u uw abonnement stopzetten? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor de voorwaarden Boompas abonnement.