Contactgegevens Holle Bolle Boom

Corona update; Op dit moment zijn wij alleen per mail bereikbaar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Heeft u na een bezoek aan onze website nog vragen of opmerkingen? Laat het de Holle Bolle Boom weten via een mailtje! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk bij de veelgestelde vragen.

Kijk voor onze vacatures op de site van Campingpark de Bongerd.

Adresgegevens

de Holle Bolle Boom
Bongerdlaan 3
1747 CA Tuitjenhorn, Noord-Holland

tel. 0226 39 06 20

K.v.K. Alkmaar 37035646 Rekeningnummer NL73RABO0363201661

Route naar de Holle Bolle Boom

Bereken uw route via Google Maps.

Waar vindt u de Holle Bolle Boom?

De Holle Bolle Boom vindt u in Noord-Holland, tussen Alkmaar en Schagen. De Holle Bolle Boom is een activiteit van Campingpark de Bongerd en is gelegen aan de rand van het park. De Bongerd en de Holle Bolle Boom hebben een gezamenlijke entree aan de Bongerdlaan.

Hoe komt u bij de Holle Bolle Boom?

Vanuit het zuiden: De autoweg A9 vanaf Amsterdam, Haarlem richting Alkmaar. Volg bij het verkeersplein Kooimeer de richting Den Helder. Blijf de Ring Alkmaar volgen richting Schagen (N245). Neem nog niet de afslag "Tuitjenhorn", maar ga bij de stoplichten "Dirkshorn, de Banne" linksaf. Na ongeveer 300 meter gaat u linksaf de Bongerdlaan op.

Vanuit het noorden: De autoweg Schagen richting Alkmaar (N245) volgen. De eerste afslag "Tuitjenhorn" rechtsaf. Hier ziet u tevens een ANWB campingbord. Na 200 meter rechtdoor rijden ziet u aan uw linkerhand de hoofdentree aan de Bongerdlaan.