Tarieven speelparadijs de Holle Bolle Boom

Als u naar de Holle Bolle Boom komt, dan kunt u ter plekke een belevenis bepalen. Er zijn drie belevenissen: Binnen, Buiten en/of Plons. Een belevenis voor iedereen en voor ieder weertype. Uiteraard kunt u ook kiezen voor meerdere belevenissen op één dag. Komt u regelmatig spelen en spetteren? Dan is een abonnement voordelig!

Dagtarieven* per belevenis of combinatie:

 2019

Kinderen 1 jaar 
en 65+ bezoekers

Kinderen 2 t/m 17 jaar Volwassenen
Eén belevenis € 2,65 € 8,90 € 3,70
Twee belevenissen € 3,50 €13,40 € 6,00
Drie belevenissen € 3,50 €15,40 € 6,00
  • Kinderen tot 1 jaar zijn gratis.
  • Belevenissen kunnen ook nog tijdens uw bezoek 'bijgeboekt' worden. U betaalt dan niet meer dan op bovenstaande tarievenoverzicht is weergegeven.
  • Komt u de Holle Bolle Boom na 16.00 uur bezoeken? Dan hebben volwassenen gratis entree.
  • Bij 6 kinderen is 1 volwassene gratis, bij 10 kinderen zijn 2 volwassenen gratis.
  • Het is mogelijk om bij Het Klokhuis te pinnen en/of (extra) geld op te nemen. Pinnen is in de Plons ook mogelijk.
  • Internet, parkeren en gebruik van douches zijn gratis. Kluisjes (in de Binnen en Plons) zijn ook gratis, daarvan kunt u gebruik maken met € 0,50 borg.
  • Wanneer het Buitenbad gesloten is, maar de Buiten nog geopend is krijgen voor de Buiten volwassenen vrij entree en betalen kinderen € 3,70.

*Bekijk ook de tarieven van onze Abonnementen, Kinderfeestjes en Schoolreisjes

Kadobonnen

Uiteraard kunt u ook kadobonnen kopen voor de Holle Bolle Boom. Deze kunt u helemaal naar wens invullen. Van 1 belevenis voor 1 kind, tot een hele dag uit met het hele gezin inclusief lekker eten in Het Klokhuis. Voor meer informatie kunt u 7 dagen in de week contact met ons opnemen via tel. 0226 390620 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.