Sinterklaasfeest

Elk jaar: Sinterklaasfeest in de Holle Bolle Boom

Inmiddels een traditie in de Holle Bolle Boom: Een super gezellige, muzikale show voor het hele gezin in het Appeloniatheater.

Bekijk de sfeerimpressie van 2017 

Sinterklaasfeest voor bedrijven

Wilt u uw werknemers trakteren op een gezellig Sinterklaasfeest? Of wellicht een uitgebreidere versie (Sinterklaas kan ook pakjes meenemen en dan krijgen alle collega's lekker een kopje koffie met speculaas en de kinderen pepernoten en limonade)? Dat kan uiteraard ook! Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een exclusieve show voor uw bedrijf is mogelijk, op basis van beschikbaarheid. Interesse voor uw bedrijf? Mail naar Mariska: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuw bij de Holle Bolle Boom! De Sinterklaas (kleine) bedrijvenshow!🎉

Een show waar meerdere (kleine) bedrijven samen genieten van een super leuke Sinterklaasshow. Tijdens de show zullen er herkenbare punten van alle bedrijven voorbij komen, wordt er heerlijk gezongen en een echte decembersfeer neergezet. Gezellig en hilarisch, voor jong & oud! Een echte traktatie voor alle collega's en hun gezin. Deze show (voor meerdere kleine bedrijven) was op 19 november, met daarna spelen in de Binnen. Dus voor dit jaar helaas, mogelijk een optie voor volgend jaar!

Interesse voor uw bedrijf? Mail naar Mariska: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.