Sinterklaasfeest

in de Holle Bolle Boom

Inmiddels een traditie in de Holle Bolle Boom:

-> Pietenkelder en Pietenparcours

Na de intocht van Sinterklaas (17 november) is het elke dag feest in de Holle Bolle Boom. Elke dag is het mogelijk om een rondleiding door Piet te krijgen door de Pietenkelder. Reserveren is niet nodig! Ook kun je elke dag spelen in de Binnen, waar een heus Pietenparcours is. Hoe klim en glijd je als een echte Piet? 

Bezoek aan:  Tarief volw.:  Tarief kind: 
Binnen met
Pietenparcours
 € 3,50  € 8,50
Binnen met
Parcours + Pietenkelder 
 € 3,50  € 10,00

De Pietenkelder is geopend t/m 2 december.

-> Sinterklaasshow in het Appeloniatheater

We ontvangen jullie bij de ingang van het Appeloniatheater. Vanaf dat moment begint de gezelligheid al. Zoek lekker een plekje in de zaal. De kinderen voorin op de appelkistjes en de ouders achterin. Als de show begint zorgt Jordy dat het Sinterklaasgevoel er helemaal in komt. Humor, liedjes, interactie: het wordt genieten. Daarna mogen de kinderen via het Appeloniatheater lekker spelen in de Binnen. Daar zijn ook leuke Pietenonderdelen, zoals bijvoorbeeld daklopen en schoorsteen glijden.

Bekijk de video van vorig jaar!

SinterklaasShow: Data: Zaal open:  Start show:  Tarief volw.: Tarief kind:
Boompas VIP SinterklaasShow*  18 november  14:00 uur  14:30 uur € 8,50 € 8,50
SinterklaasShow 25 november 10:00 uur 10:30 uur € 9,50 € 15,50

Komen jullie naar de show? Dan hebben jullie toegang tot:

- Het Appeloniatheater voor de Sinterklaasshow
- De Binnen inclusief Pietenparcours
- De Pietenkelder inclusief rondleiding door Piet

* Deze show is speciaal voor onze gasten die in het bezit zijn van een Boompas Abonnement. Willen opa/oma/mama of papa zonder Boompas mee? Dan betalen zij € 9,50 voor een kaartje.   

Willen jullie kaarten bestellen? Bel dan 0226-390620

Of reserveer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dan hebben we de volgende gegevens van u nodig: Datum van de show (VIP op 18 november of regulier op 25 november), achternaam, telefoonnummer, mailadres, aantal volwassenen en aantal kinderen.

Ook mogelijk: een Pietenfeestje!

Sinterklaasfeest voor bedrijven

Wilt u uw werknemers trakteren op een gezellig Sinterklaasfeest? Kom dan naar de Holle Bolle Boom! De kinderen kunnen spelen op het Pietenparcours in de Binnen en genieten van de Pietenkelder. Sinterklaas kan ook pakjes meenemen en er is voor alle collega's lekker een kopje koffie met speculaas en voor de kinderen pepernoten en limonade. Neem voor meer informatie contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een exclusieve Sinterklaasshow voor uw bedrijf is mogelijk. Interesse voor uw bedrijf? We hebben nog 1 show beschikbaar: 18 november om 16:00 uur.

Mail naar Mariska: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuw bij de Holle Bolle Boom! De Sinterklaas (kleine) bedrijvenshow!?

Een show waar meerdere (kleine) bedrijven samen genieten van een super leuke Sinterklaasshow. Tijdens de show zullen er herkenbare punten van alle bedrijven voorbij komen, wordt er heerlijk gezongen en een echte decembersfeer neergezet. Gezellig en hilarisch, voor jong & oud! Een echte traktatie voor alle collega's en hun gezin. Deze show (voor meerdere kleine bedrijven) is op 25 november om 15:30 uur, met spelen in de Binnen en genieten tijdens een bezoek aan de Pietenkelder. 

Interesse voor uw bedrijf? Mail naar Mariska: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bel 0226-390620 | Aangepaste openingstijden tijdens de Sinterklaasperiode klik