Sinterklaasfeest

in de Holle Bolle Boom

Inmiddels een traditie in de Holle Bolle Boom: Een super gezellige, muzikale show voor het hele gezin in het Appeloniatheater.

Bekijk de video van vorig jaar!

Sinterklaasfeest voor bedrijven

Wilt u uw werknemers trakteren op een gezellig Sinterklaasfeest? Kom dan naar de Holle Bolle Boom! De kinderen kunnen spelen op het Pietenparcours in de Binnen en genieten van de Pietenkelder. Sinterklaas kan ook pakjes meenemen en er is voor alle collega's lekker een kopje koffie met speculaas en voor de kinderen pepernoten en limonade. Neem voor meer informatie contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een exclusieve Sinterklaasshow voor uw bedrijf is mogelijk. Interesse voor uw bedrijf? Mail naar Mariska: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuw bij de Holle Bolle Boom! De Sinterklaas (kleine) bedrijvenshow!ūüéČ

Een show waar meerdere (kleine) bedrijven samen genieten van een super leuke Sinterklaasshow. Tijdens de show zullen er herkenbare punten van alle bedrijven voorbij komen, wordt er heerlijk gezongen en een echte decembersfeer neergezet. Gezellig en hilarisch, voor jong & oud! Een echte traktatie voor alle collega's en hun gezin. Deze show (voor meerdere kleine bedrijven) is op 25 november, met spelen in de Binnen en genieten tijdens een bezoek aan de Pietenkelder. 

Interesse voor uw bedrijf? Mail naar Mariska: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Welke data zijn nog beschikbaar voor bedrijven?

- 18 november ('s middags)
- 25 november ('s middags) - speciaal voor meerdere kleine bedrijven
- 1 december ('s ochtends) 

Bel 0226-391481