Sinterklaasfeest

in de Holle Bolle Boom

Inmiddels een traditie in de Holle Bolle Boom:

-> Pietenkelder en Pietenparcours

Na de intocht van Sinterklaas is het elke dag feest in de Holle Bolle Boom. Elke dag is het mogelijk om een rondleiding door Piet te krijgen door de Pietenkelder (t/m 4 december). Reserveren is niet nodig! Ook kun je elke dag spelen in de Binnen, waar een heus Pietenparcours is. Hoe klim en glijd je als een echte Piet? Bij de Pietenkelder en het Pietenparcours zijn volledig zwarten pieten aanwezig. 

Houd deze pagina in de gaten voor de data in 2019!Een impressie van de show van 2018
Bekijk de video van 2017

Ook mogelijk: een Pietenfeestje!

Sinterklaasfeest voor bedrijven: interesse voor 2019?

Wilt u uw werknemers trakteren op een gezellig Sinterklaasfeest? Kom dan naar de Holle Bolle Boom! De kinderen kunnen spelen op het Pietenparcours in de Binnen en genieten van de Pietenkelder. Sinterklaas kan ook pakjes meenemen en er is voor alle collega's lekker een kopje koffie met speculaas en voor de kinderen pepernoten en limonade. Neem voor meer informatie contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mail naar Mariska: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuw bij de Holle Bolle Boom! De Sinterklaas (kleine) bedrijvenshow!?

Een show waar meerdere (kleine) bedrijven samen genieten van een super leuke Sinterklaasshow. Tijdens de show zullen er herkenbare punten van alle bedrijven voorbij komen, wordt er heerlijk gezongen en een echte decembersfeer neergezet. Gezellig en hilarisch, voor jong & oud! Een echte traktatie voor alle collega's en hun gezin. Deze show (voor meerdere kleine bedrijven) is inclusief spelen in de Binnen en genieten tijdens een bezoek aan de Pietenkelder. 

Interesse voor uw bedrijf? Mail naar Mariska: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bel 0226 39 06 20