Sinterklaasfeest

Elk jaar: Sinterklaasfeest in de Holle Bolle Boom

Sinterklaasshow 2017: Fake news?

Ondanks dat de radertjes van de regisseur nog steeds op volle toeren draaien en daarmee het verhaal steeds meer wordt gefinetuned, kunnen wij wel al verklappen dat Sinterklaas na een wilde nacht op de daken niets meer van zich heeft laten horen. Vlak voor zijn verdwijning had Sinterklaas het wachtwoord van de pakjeskamer veranderd, dus nu heeft niemand meer toegang tot de cadeautjes en dreigt het Sinterklaasfeest niet door te kunnen gaan... Waar is de goede oude Sint? Wie heeft hem het laatst gezien? Wie spreekt de waarheid en wie verspreidt fake news? 

Sinterklaasfeest voor bedrijven

Wilt u uw werknemers trakteren op een gezellig Sinterklaasfeest? Of wellicht een uitgebreidere versie (Sinterklaas kan ook pakjes meenemen en dan krijgen alle collega's lekker een kopje koffie met speculaas en de kinderen pepernoten en limonade)? Dat kan uiteraard ook! Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een exclusieve show voor uw bedrijf is mogelijk, op basis van beschikbaarheid. Interesse voor uw bedrijf? Mail naar Mariska: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuw bij de Holle Bolle Boom! De Sinterklaas (kleine) bedrijvenshow!🎉

Een show waar meerdere (kleine) bedrijven samen genieten van een super leuke Sinterklaasshow. Tijdens de show zullen er herkenbare punten van alle bedrijven voorbij komen, wordt er heerlijk gezongen en een echte decembersfeer neergezet. Gezellig en hilarisch, voor jong & oud! Een echte traktatie voor alle collega's en hun gezin. Deze show (voor meerdere kleine bedrijven) is op 19 november om 12.30 uur, met daarna spelen in de Binnen.

Interesse voor uw bedrijf? Mail naar Mariska: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Familieshow + Pietenkelder + Pietenparcours in de Binnen

Inmiddels een traditie in de Holle Bolle Boom: Een super gezellige, muzikale show voor het hele gezin in het Appeloniatheater. De open show is dit jaar op zondag 26 november om 10.30 uur. Wilt u reserveren? Bel dan vandaag nog naar 0226-390620! 

Open shows: Datum + tijd: Tarieven kinderen: Tarieven volwassenen:
Open show 26 november 11.00 uur  € 15,50 (incl. Binnen)  € 9,50 (incl. Binnen)
Boompas VIP Show 2 december 12.30 uur € 7,50 (incl. limo + verrassing) € 7,50 (incl. 1x koffie/thee)